tiistai 9. kesäkuuta 2009

Jotain ongelmallista tässä on


Ilmoitin Salsan belgianpaimenkoirien erikoisnäyttelyyn elokuussa. Halvempi ilmoittautuminen meinasi mennä ohi, onneksi Nina muistutti asiasta. Harkitsin myös Tuusulan ja Hyvinkään heinäkuisia näyttelyitä, mutta päätin lopulta jättää menemättä.

Meillä on taas treenaaminen jäänyt vähiin. Tai oikeastaan emme ole ehtineet koulutuskentälle asti. Ja tämän viikon jälkeen koulutuksissa alkaakin tauko. Viimeinen kertakin jää meiltä huomenna väliin, kun olen menossa Stadikalle kannustamaan Suomea voittoon Venäjästä. Tänään kentällä olisi ollut esineruudun esittelyä, mutta olisin joutunut ottamaan Ilonan mukaan ja vettä satoi kaatamalla, joten jäi sitten sinnekin menemättä. Olen kyllä treenannut esineruutua Fenjan kanssa, mutta ehkä tuolta olisi jotain vinkkejä tai uutta tarttunut mukaan.


Lueskelin Camin ja Pauliinan blogia, jossa Pauliina kertoo, miten Emma ja Cami ovat luonteiltaan aivan erilaisia ja siten tarvitsevat myös erilaisen tavan treenata. Pisti minutkin ajattelemaan... Vaikea kuitenkin sanoa, onko Salsa enemmän Emman vai Camin kaltainen. Pitäisi varmaan sopia treffit Ninan kanssa, että saataisiin täsmävinkkejä juuri meille. Esim. pentutreffit olisivat aivan mahtava juttu (vink, vink, Nina ;)


Viime viikonloppuna Salsa kävi taas katselemassa jalkapalloa monen ottelun verran, kun Miksu pelasi turnauksessa. Salsa alkaa olla jo hyvin tuttu kaikkien vanhempien kanssa (ja kaikkien kaveri). Moni onkin sanonut, että tällaisen koiran hänkin haluaisi. Kentän reunalla teemme välillä treenijuttuja ja välillä taas annan tarkoituksella koiran pitkästyä, jolloin se istuu tai makaa kaikessa rauhassa hälinästä huolimatta. Täälläkin näkyy hyvin meidän ongelmamme eli riittävän hyvää palkkaa ei meinaa löytyä. Salsa kyllä tekee, mitä pitääkin, muttei syö makupaloja vaan tiputtaa ne suustaan ja suuntaa huomionsa muualle. Ihan sama, mitä makupaloja taskustani kaivan. Eli ympäristö kiinnostaa enemmän kuin mikään muu. Jonkinlainen kontaktiongelma meillä siis on :(


Kaikki kuvat ovat Salsan synttäriviikonlopulta, siis 9 kk kuvia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kasvattaja kysyy?
Oletko miettinyt palkkaustavan muutosta esim. patukkaan? Innostuuko siitä? Camille vaihdettiin juuri palkkausta, koska namit eivät olleet niin kiinnostavia... toinen on sitten pienentää ruoka-annoasta, jotta olisi nälkäisempi ja näin ollen palkkaus olisi koiralle mielekkäämpi:) Mieti mikä on Salsasta kivoin juttu! Siitä se palkkaaminen sitten teille aukeaa...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Joo Camin kanssa ollaan nyt vaihdettu patukkaan,koska nami ei enää kiinnostanu ja vaan samalla tavalla katteli muualle. Patukka ollut tosi hyvä (tosin nyt se on syöty ja rikottu??). Kokeile kanssa, namia käytän kylllä välillä:)