perjantai 13. maaliskuuta 2009

Treenimotivaatio hukassa


Yllä oleva kuva on vastaus Ninan haasteeseen: neljännen kansion neljäs kuva. 'Pikkusisko' siinä yrittää saada 'isoaveljeä' vetoleikkiin kanssaan.

Salsa sen kuin kasvaa ja emäntä sen kuin tuntuu laiskistuvan :( Pentujatkokurssi loppui viime viikolla ja siihen ilmeisesti loppui myös treenimotivaatio. Viimeisellä kerralla otettiin 30 s paikallaolo (Salsa pysyi 28 s), alokasluokan hyppyä ja häiriöluoksetuloa sekä vaihdeltiin koiria ohjaajien kesken. Nyt ohjaajalla oli nakit mukana, joten saatiin ihan hyvä treenikerta aikaiseksi. Sen jälkeen olemmekin vain ulkoilleet pitkin metsiä ja etsineet makupaloja sisällä. Sunnuntaina pitäisi mennä käymään Tuusulassa ja tavata muita no-how'laisia. Josko sieltä sitten tarttuisi uutta intoa mukaan. Ja olen ajatellut ilmoittautua vaikka kokeisiin tähtäävälle toko-kurssille, tarvitsen näköjään jonkun potkimaan per***lle, jotta jotain tapahtuu. Tai enemmän se on kai kiinni siitä, että jankkaan niitä asioita, jotka Salsa jo osaa enkä osaa ottaa uusia kuvioita mukaan harjoitteluun.

Salsa on nyt syönyt barf-ruokaa pari viikkoa. Hyvin maistuu ja hienosti on mennyt. Malttaa pureskella lihaisat luut eikä nirsoile yhtään liha-kasvissoseellekaan. Eli jatkamme nyt näin ainakin niin kauan kuin emännällä innostusta riittää.

Ei kommentteja: