sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Lihotuskuurilla

Kevät yrittää tulla kovaa vauhtia, mutta maa on vielä melkein kokonaan lumen peitossa. Vähän kauhulla odotan sitä aikaa, kun maa on sula ja koirat kurassa. Nyt on niin helppo päästää koirat ulkoa sisälle vaikka olohuoneen ovesta.

Olimme suunnitelmien mukaan viikko sitten Tuusulassa talvikauden viimeisessä No-How -koulutuksessa. Otimme Salosta kyytiin Suvin ja Vuk'in. Itse olin lauantaina tosi väsynyt ja mielessä kävi monta kertaa, että jätän reissun tekemättä. Ellei meillä olisi ollut kyytiläisiä, olisimme varmasti jääneetkin kotiin.

Tällä kertaa treenasimme luoksepäästävyyttä, nopeita maahanmenoja, luoksetuloa ja hyppyä. Nuo maahanmenot olivat meille ihan uusi juttu, mutta hienosti Salsa oivalsi (ja toivottavasti emäntänsä myös), mistä oli kyse.

Salsa sai Ninalta kehotuksen syödä enemmän, jotta saisi vähän pehmustetta luittensa päälle. No, oikeasti kehotuksen ruokamäärän lisäämisestä sai emäntä. Salsahan syö kaiken mitä annetaan. Nostinkin sitten ruoka-annosta reilusti eli nyt koiruus saa 800 g ruokaa/pv entisen 600 g sijasta. Ruoasta 320 g on liha-kasvissosetta ja 480 g lihaisia luita. Eilisen punnituksen mukaan painoa olisi tullut melkein kilo lisää viikon aikana. Seuraan nyt sitten painoa ja tiputan sitten ruokamäärää hiukan, jos siltä alkaa näyttää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, onkos teillä edelleen treenimotivaatio karkuteillä? Ei ainakaan mitään tapahdu blogissa...:(

Onkos Salsa saanut jo painoa päälleen lisää? Entä onko se menossa johonkin näytelmään?

Kyselyikäinen kasvattaja vaan täällä