sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Pumpuliprinsessa tai mikä lie nössö...

Menee hermot!!!

Olimme aamulla TKK:n koulutuksessa. Nyt kun PK-tottis on sunnuntai-aamupäivisin, pääsemme paikalle joka kerta. Viikko sitten kaikki sujui suht hyvin, mutta tänään hienohelmamme oli taas kuin ei olisi kenttää koskaan nähnytkään, saati sitten siellä joskus käynyt. Pää pyöri kuin pöllönpojalla (ai, tuolla menee auto...no nyt jossain joku haukahti...miks toi saa kävellä tuolla kaukana...jos joku vielä rähähtää, mä lähden heti kotiin...enkä kyllä tule perusasentoon, kun vieressä on noin oudon näköinen otus (merle collie)...ja jos äiti komennat, lakkaan kuuntelemasta kokonaan...hei, kuka tulee myöhässä?...hyi, noi namitkin on varmaan pilaantuneita, älä edes yritä tarjota niitä mulle...ihan tyhmä lelu, miks se on täällä mukana, jääkööt tänne...äiti, toi toinen koira katsoi MUN lelua...) Eli 'hiukan' oli keskittymisvaikeuksia tänään >:( Salsan huomiota oli tosi vaikea saada yhdessä tekemiseen ja jos kontakti olikin hetkittäin omalla tasolla, sen rikkoi ihan mikä tahansa seikka. Oma turhautumiseni alkoi tunnin edetessä olla sitä luokkaa, että jouduin tekemään töitä palkitakseni siitäkin vähästä, mitä saimme aikaan.

Aiheina olivat seuraaminen ja liikkeestä istuminen. Liikkeestä istuminen oli uusi juttu, mutta Salsa pääsi jo jyvälle, mistä on kyse. Lisäksi otimme paikallaoloa niin, että muiden ollessa rivissä paikalla, yksi teki luoksetulon rivin editse. Luoksetulossa ei ole mitään ongelmia, otan sitä pelkästään istumasta, koska paikallaolo on työn alla. Paikallaolosta Salsa sen sijaan nousi kaikessa rauhassa pari kertaa istumaan, eikä meinannut mennä millään takaisin maahan. En ymmärrä, mikä meni pieleen. Salsa ei kuitenkaan reagoinut mielestäni häiriöön. Paikkaa hiukan vaihtamalla sain kuitenkin vielä pari lyhyttä onnistunutta suoritusta.

Otti kyllä niin päähän tällaisen treenin jälkeen. Millä tuohon koiraan saisi vähän reippautta lisää? Tiistaina alkaa toko-kurssi ja vähän mietityttää, saammeko kurssista mitään irti, jos neiti on kipsissä koko ajan. Kurssilla onneksi on pieni neljän koiran ryhmä ja osallistujat joka kerta samoja, joten toiveita on että jossain vaiheessa Salsakin kotiutuu.

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

"mikä lie nössö" ;D voi anteeks, mut nauratti niin paljon, kun luin. Me saatiin Camin kans palautetta Ninalta ja muilta koirahöpsyköiltä ;), että Camil paha murkkuikä. Se kuulema kokoajan koettelee mua ja mielessään lällättelee, joten mun pitää ottaa neiti "lapaseen". Ehkä Salsalla myös tuota murkujuttua!:/ Ollaan otettu muutamaan otteeseen pientä jälkeä:)