tiistai 7. huhtikuuta 2009

Kun kerran kysytään :)

Emme me toki ihan olemattomiksi ole alkaneet, vaikka blogin päivitys onkin taas unohtunut. Tuntuu vain siltä, ettei meidän arjessamme ole mitään bloggaamisen arvoisia juttuja tapahtunut.

Salsan lihotuskuuri on ollut menestyksekäs, tänään aamulla neitimme painoi 15,5 kg. Ja kyllä sen nyt näkeekin, että luitten päälle on tullut eristekerros. Aika sopivan kokoisen näköinen minusta eli taidan hitupikkuisen nyt vähentää ruoka-annosta, jottei paino nouse enää samaa tahtia. Säkäkorkeus on siinä 53-54 cm paikkeilla.

Olemme enimmäkseen lenkkeilleet metsissä ja siinä ohessa aina tehneet jotain juttuja. En esim. päästä Salsaa koskaan vapaaksi ennen kuin perusasento on kunnossa, hihna irrotettu ja kunnon katsekontakti tehty. Usein teen vielä muutaman siirtymisen perusasennosta toiseen ennen kuin annan luvan lähteä juoksentelemaan. Hyvin malttaa tehdä kaiken ja jos joskus harvoin meinaa livistää, tulee kyllä käskystä takaisin perusasentoon. Juoksentelu sitten onkin aivan ihanaa Salsan mielestä ja vauhtikin jo hirmuinen. Hienosti neiti kuitenkin kontrolloi liikkeensä täydessäkin vauhdissa vaikkei tuo meidän lähimetsämme hakkuujätteineen mikään helppo maasto juostavaksi olekaan. Toisaalta Salsa on kyllä koko ikänsä ollut motorisesti hyvin kehittynyt ja ketterä. Siitä saisi joku näpsäkän agilitykoiran ;)

Näyttelyyn olen ajatellut Salsan ilmoittaa, kunhan saisin aikaiseksi. Nyt on taas se aika vuodesta, jolloin itselläni on töissä kaikkein kiireisin jakso menossa eikä voimia tunnu riittävän minkään ylimääräisen tekemisen suunnitteluunkaan. Salossa olisi ryhmänäyttely 17.5. tuomarina Jaana Hartus, joten ehkä sinne. Ilmoittautuminen päättyy huomenna, joten ei tässä kauan enää voi miettiä... Sitä kyllä mietin, että kukakohan Salsan siellä sitten esittää???

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Oiskohan se joku agility-immeinen nimeltään Mari? Hmmm... sama juttu täällä eli kiirusta pitää töissä ja omassa blogissa kyselinkin lisätunteja päivääni, jotta ehtisin treenata koiria:)
Jatka vaan vielä lihotuskuuria, sillä Salsa käyttää kuitenkin vielä energiaa kasvamiseen...
nm. kasvattaja