perjantai 10. huhtikuuta 2009

Hei me treenattiin!

Ilmoitin Salsan Salon ryhmänäyttelyyn. Saa nähdä, mitä siitäkin sitten tulee. Haluan kuitenkin kertaalleen päästä pentuluokkaan pyörähtämään.

Vaikka töissä on tällä hetkellä futiskauden alkaessa vuoden kiireisin aika, tuo kauden alku kuitenkin Salsankin elämään vaihtelua, kun se pääsee mukaan kannustamaan Mikaelia peleihin. Kentän laidalla on loistava tilaisuus sosiaalistaa koiraa ja mahtuuhan siellä treenaamaankin. Eikä ole häiriöistä puutetta :) Viikko sitten vain katselimme ja seurustelimme, tänään touhuilimme omiamme. Hyvin ovat kaikki jutut Salsan päässä pysyneet eikä meno kentällä tuntunut haittaavan keskittymistä yhtään. Otin siirtymisiä perusasennossa, paikalla oloa ja nopeita maahanmenoja eli ihan 'perussettiä'. Iän myötä Salsaan on selvästi tullut lisää räväkkyyttä ja se on niin ihanasti belgi kuin vain olla voi. Juuri sopiva minulle/meidän perheeseen.

Yritin katsella netistä meille sopivaa kurssiakin, mutta taitavat kaikki kevään kurssit olla jo täynnä. Josko sitten menisimme seuraavaksi vaikka TKK:n kentälle kouluttautumaan ja ideoita hakemaan. Viikon päästä olisi myös TSAU:n alkeiskurssin 'pääsykoe', jonka uskoisin selvittävämme, mutta en tiedä, pitäisikö antaa Salsan vielä vähän kasvaa/kehittyä ennen alkeiskurssille menemistä.

Täytyy myöntää, että kyllä tuli taas huono omatunto oman saamattomuuden takia, kun kentän reunalla huomasi koiran innon tehdä asioita ja sen miten tyytyväiseltä Salsa näytti, kun oli yhteistä tekemistä. Ainakin itselleni paras palkinto treenaamisesta on juuri se ilme koiran naamalla ja koiran tyytyväisyyttä huokuva olemus, kun saa tehdä ja olla oman ihmisen kanssa yhdessä.

Ei kommentteja: