maanantai 13. huhtikuuta 2009

Jos muutkin, niin kyllä mekin sitten

Nettiä selatessani huomasin, että tapana näköjään on pääsiäisen kunniaksi laittaa blogiin kuva jäljestävästä koirasta. Eikä haluttu sitten Salsan kanssa olla muita huonompia, vaan päätimme kunnioittaa no-how'laisia pääsiäisperinteitä :)

Löysin metsälenkillä alueen, jolla koirat eivät koskaan käy juoksentelemassa ja päätin suorittaa kauden avauksen siinä. Tein 20 m pitkän jäljen, makupala joka askeleella, normaali askelväli. Jälki sai vanheta 20 min, minkä aikana teimme kotipihassa vähän perusharjoituksia.

Salsa lähti pihasta kohti metsää nenä maassa ja mietin jo, että näikös se nyt sitten jäljestää kotoa jäljelle ja vielä takaisinkin. Ei kuitenkaan sentään poikennut tutulta ulkoilupolulta jäljen suuntaan... Kävelimme jäljen alkupistettä kohti ja sitten vaan passiivisena odottelin, että Salsa ryhtyisi töihin. Ja vetihän jälki neidin mukaansa! Salsa teki töitä hienosti nenä maassa - ei kyllä löytänyt kaikkia nameja - koko matkan ja ilmeisesti takatuulen takia paineli reippaasti ohi päätepisteenkin. Taisi olla liian helppo pätkä. Mutta nytpä tiedän ensi kerraksi tehdä pidemmän jäljen joka saa myös vanheta vähän kauemmmin.

Ei kommentteja: