maanantai 19. tammikuuta 2009

Hoikkeliini ilmoitettiin näyttelyyn

Salsa sai tänään aamulla viimeisen rokotuksen tällä erää. Alakulmahampaat ovat vasta alullaan ja vielä väärällä puolella ylähampaita. ELL käski seurailla tilannetta ja antoi valmiiksi ohjeet hampaiden auttamiseksi oikeaan asentoon. Eläinlääkärin vaa'alla neiti painoi 10,3 kg. ELL totesi pennun olevan turhankin hoikan, painoa voisi kuulemma olla enemmänkin. Niin varmaan voisikin, sillä lomaviikko hoikensi Salsan linjoja. En nimittäin osannut ennakoida lisääntynyttä energiantarvetta. Nyt kun elämä taas on normaaleissa uomissaan, uskoisin kylkiluiden saavan pian vähän pehmustetta päälleen. Kotona mitattaessa Salsa oli 47,5 cm korkea.

Illalla palauttelimme mieliin, mitä osaamme ja hyvin on kaikki opit Salsan muistissa, minkä melkein arvasinkin. Morris oli myös innolla mukana touhuilemassa ja eiköhän tuokin jotain opi samalla, kun koulutan Salsaa. Ja ehkä iän myötä Morriksestakin on tullut hieman keskittymiskykyisempi ja kärsivällisempi, jolloin oppi menee helpommin perille :)

Ilmoitin Salsan Tampereen KV koiranäyttelyyn maaliskuussa. Halvempi ilmoittautuminen päättyi tänään ja olen jo ennen joulua miettinyt, josko uskaltautuisimme kehään. Nyt sitten on melkein pari kuukautta aikaa treenata kehätaitoja. Vähän kyllä jännittää, sillä eipä sitä koskaan tiedä, miten ensimmäinen kerta kehässä sujuu ja mitä pentu saa päähänsä...

Ei kommentteja: