perjantai 24. heinäkuuta 2009

Juostaan, juostaan...

Juoksu on toivottavasti puolivälissä - ellei jo ylikin. Hyvin on pärjätty tähän asti eikä elämä oikeastaan ole sen kummempaa kuin juoksuttomanakaan aikana. Kävimme ostamassa ensin yhdet Hurtan housut ja sitten vielä toiset, kun tajusin, että pitäähän niitä pestäkin :) Morris pääsi vanhempieni iloksi mökkeilemään täksi viikoksi, joten täällä kotonakaan ei ole tarvinnut tehdä mitään erikoisjärjestelyjä. Salsan ruokahalu on vaihdellut. Toisaalta Morriksen poissaolokin on voinut vaikuttaa syömiseen, muttei Salsa mitenkään erityisemmin ole paastonnut.

Ilmoitin Salsan Nokian ryhmänäyttelyyn 22.8. Tuomarina on Antti Nieminen. Tämä näytelmä olisi mennyt minulta kokonaan ohi, ellei Nina olisi kysellyt, onko Salsa tulossa. On Salsa tulossa.

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

"juostaan,juostaan" myös meillä:D Nina kysyi multakin tota Nokian näyttelyä, voisin harkita. Maanantai vika ilmoittautuminen.

Pauliina kirjoitti...

Voih! Kiitos tuesta:) Olis jo aikoja sitte pitäny erottaa se keittiöön, ku lähetään. Viikonloppuna hieman kerettiin yksin oloa potin takana harjottelemaan, muttei riittävästi:/ Cami on aina ollu itkupilli:) Varsinki nyt juoksujen aikaan ihan koko ajan pakko nyhjää kyljessä. Ulkona pitää pysähdellä useasti halailemaan ja silittelemään, ku tuijottaa ja pyyrkii iholle. Voi näitä tysyjä!