keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Morris tuli kotiin

Morris palasi mökkilomaltaan viikonloppuna. Ja ilmeisesti juuri 'parhaille päiville'. Olemme nyt joutuneet pitämään koirat erillään niin, että päivät Salsa on makuuhuoneessa häkissä portin ja suljetun oven takana. Iltaisin Salsan kanssa ollaan enimmäkseen pihalla ja öisin se nukkuu meidän kanssa makuuhuoneessa. Jos Morris on makuuhuoneessa, Salsan on ihan pakko käydä portin takana kiehnäämässä ja nostelemassa häntäänsä. Jonkin verran on ollut vinkumista lähinnä Morriksen puolelta, mutta ei mitään kestämätöntä. Olen ulkoiluttanut koiria erikseen ja aamulenkeillä olen päästänyt Salsan juoksemaan metsässä Morriksen ollessa hihnassa.

Salsa viihtyy päivät häkissä hyvin, ja nukkuu siellä välillä muutenkin. Häkki on ISO, bilteman kompostikehikoista rakkaudella ja nippusiteillä koottu :) Annan aamuisin ruoan häkkiin ja neiti jää mussuttamaan tyytyväisenä kun lähden töihin. En kyllä tiedä, mitä päivisin tapahtuu, sillä ruokakuppi on aina nurin ja loput ruoat pitkin lattiaa, kun tulen. Pari kertaa olen jättänyt häkkiin pienen kupillisen vettä, mikä sekin on kaadettu. No, onneksi häkitystä ei kestä muutamaa tuntia kauempaa.

Kun Morriksen vinkuminen oli pahimmillaan, laitoin myös portaiden yläpäähän portin, jotta koira ei istuisi alimmalla portaalla portin takana vinkumassa ja haukkumassa. Portti on puinen ja pinnojen väli on ehkä 15 cm. Vein Salsan yläkertaan muun perheen pariin, tulin itse alas ja hetken kuluttua kuulin portin kolisevan ylhäällä. Salsa oli onnistunut pujottamaan itsensä portin läpi! Joku cavaliereistamme joskus meni pinnojen läpi, mutta jos katsoo Salsaa ja porttia, ei tulisi mieleenkään, että se voisi niitten välistä mahtua. No, portti poistettiin käytöstä...

Ei kommentteja: