keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Kuuma kesä

Ihana kesä ja helle! Lämpö toisaalta rajoittaa tekemistä, ainakin päiväsaikaan ja metsälenkit on tehtävä heti aamulla, sillä iltaisinkin on tosi pitkään reilusti yli 20 C lämmintä. Koirat ovatkin päivät enimmäkseen sisällä, missä on sopivan viileää.

Lämmön takia emme ole paljon treenanneetkaan. Olen nyt koittanut ottaa seuraamista lelupalkalla ja ehkä hitusen edistymistä asiassa on tapahtunut. Kateellisena lueskelin Cami-siskon blogia ja katselin kuvista mallia seuraamiseen. Salsan koulutus tuntuu olevan aivan retuperällä siskoihin verrattuna :( Mutta eipä tässä mikään kiire ole.

Teimme viime viikonloppuna perheen kanssa pienen lomareissun Tukholmaan ja koirat olivat sen aikaa vanhempieni kanssa mökillä. Salsa oli kuulemma ensimmäisen yön tepastellut edes takaisin, olihan tämä neidin ensimmäinen yökyläilyreissu. Ja kyllä oli Salsa onnellisen näköinen päästyään taas sunnuntaina kotiin! Käytännön syistä pakkasin koirille ruoaksi mukaan pelkkää Salsan kuivamuonaa, jota on melkein puolikas säkillinen vielä jäljellä. Hyvin oli ruoka maistunut eikä vaihdoksesta tullut mitään vatsavaivojakaan. Päätinkin syöttää säkin saman tien tyhjäksi ja palata sitten taas takaisin BARF'iin. Kuivamuonan syöttäminen on kyllä niin älyttömän helppoa, että kiusaus jatkaa sillä on varmasti suuri. Meillä ei ole suuren suurta tilaa pakastimessa koirien ruuille, joten viikottaiset ostosreissut kyllästyttävät; etenkin, kun välillä kaupasta onkin loppu juuri se ruoka, jota olisin tarvinnut.

Kävin katsomassa Karjaan näyttelyn sivuilla ja tervut (10 kpl) arvosteleekin Jaana Hartuksen sijasta Leni Finne. Harmi. No, saisihan tuosta muutoksesta rahat takaisin, mutta taidamme kuitenkin käydä näyttäytymässä. Toivottavasti kehän laidalta löytyy taas joku sopiva handleri!

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Hei yhtään kateellisia ei kannata olla, kuva on onnistunut vain sopivalla hetkellä:) Meilläkin paljon harjoiteltavaa. Cami ei esimerkiksi mielellään kapulaa pidä, joten vähän ärsyttää se. Olisi kiva pitää joku pentutapaaminen vaikka kesän lopulla?