maanantai 9. helmikuuta 2009

Nähtiin Vuk-veli

Lauantaiksi suunnittelemani kouluttautumismatka Tuusulaan jäi tekemättä, koska luvassa olisi ollut vain parisen tuntia koulutusta ja Nina lupasi tulla sunnuntaina mahdollisesti meille päin. Niinpä sitten Tuusulan sijasta ajelimmekin eilen Saloon tapaamaan velipoika Vuk'ia sekä emäntäänsä Suvia. Nina tuli paikalle Kaijan kanssa.

Olimme ensin sisällä ja pennut saivat tutustua (kävi pikaisesti) ja telmiä yhdessä. Meinasi saada huonekalut kyytiä, kun telmiminen oikein pääsi vauhtiin. Kivaa näytti olevan molemmilla! Me kaksijalkaiset pysyttelimme poissa tieltä ja pidimme tavaroista kiinni :) Vuk oli selvästi uros ulkomuodoltaan. En ole tiennyt, että jo tässä iässä erot sukupuolessa näkyvät noin selvästi.

Kun suurin leikki-innostus oli talttunut, menimme ulos kuvattavaksi. Nina otti pennuista muutaman kuvan yhdessä ja erikseen. Salsa oli kovin totinen kuvissa, mutta käyttäytyi muuten hienosti Kaijan ollessa hihnojen toisessa päässä. Kuvauksen jälkeen Nina halusi vielä nähdä vähän pentujen osaamista: perusasento ja siirtymiset menivät meiltä hienosti. Näyttelyjä silmällä pitäen Kaija handlasi molemmat pennut ilman ongelmia. Nina kyseli, onko Tampereen näyttelystä oltu minuun yhteydessä. Siellä kun pentuluokka on 7-9 kk. Ilmankos en saanutkaan ilmoittautumista tehtyä netin kautta, vaan laitoin lomakkeen postissa menemään... No, tulipahan sekin lauantai sitten vapaaksi muille puuhasteluille.

Vuk & Salsa kuva: Nina Palmu

Ei kommentteja: