maanantai 27. lokakuuta 2008

Uusia tuulia

Tänään alkoi Salsan tutustuminen suureen maailmaan. Ensin menimme yhdessä lapsia vastaan kouluun. Pentu ei edes huomannut talutinta, kun uudet tuoksut ja maisemat veivät huomion muualle. Hihnassa käveleminen sujuikin tosi hienosti. Odottelimme ja ihmettelimme pihan laidalla sekä katselimme ohi juoksentelevia lapsia. Ihmetystä kaikki uudet asiat tietysti herättivät pienessä koirassa, mutta Salsa oli koko ajan reipas ja utelias. Muutama lapsi halusi tulla silittämään suloista pentua ja annoin luvan ja taskustani kuivattua maksaa pennun palkkaamiseksi. Myös pari opettajaa kävi meitä moikkaamassa.

Illalla sitten oli päivän toisen seikkailun vuoro, kun menimme jalkapallohalliin odottelemaan Ilonan harjoitusten loppumista. Salsa ei epäröinyt yhtään, vaan asteli halliin sisälle kuin ennestään tuttuun paikkaan. Tämäkin reissu sujui hienosti ja lopulta Salsa asettui kerälle nukkumaan jalkoihini. Tosi reipas pentu :)

Loppuillan Salsa oli melkoisen aktiivinen: leikki, touhusi ja kokeili monenlaisia juttuja (mm. hampaitaan kaapinkulmiin ja pohkeisiin...) malttamatta asettua nukkumaan. Tiedä sitten saivatko uudet kokemukset pennun ylikierroksille vai mikä oli, mutta pihallakin tuo spurttaili ja loikki jänisloikkaa kukkapenkkejä myöten.


Ruoka on alkanut maistumaan tosi hyvin ja kuppi nuollaan puhtaaksi joka aterialla. Olenkin antanut hitusen enemmän kuivamuonaa eli 1/2 dl kerralla entisen vajaan puolikkaan sijasta. Tosin pentu tuntuu kyllä kasvavankin melkein silmissä. Tuleekohan siitä isona kirahvi?

Sain viimein tehtyä Salsalle oman gallerian nettiin.

Ei kommentteja: