maanantai 3. marraskuuta 2008

Maailmaa avartamassa


Salsan maailma avartui taas eilen hieman lisää, kun kävimme yhdessä hakemassa lapset mummin luota. Matkalla pysähdyimme ostoskeskuksen parkkitaloon, missä kävelimme vähän aikaa. Autoja tuli ja meni ja niiden ovet paukahtelivat, muttei Salsa erityisemmin ihmetellyt uudenlaisia ääniä.

Vanhempani asuvat kaupunkilähiössä, joten sekin oli ympäristönä uusi kokemus pienelle pennulle. Seurasimme sivussa pyörätieltä ohi kulkevia kävelijöitä ja autoja. Rappukäytävään Salsa tuli reippaasti, mutta pisti heti sisälle päästyään jarrut päälle. Nappasin tällä kertaa pennun syliin ja menimme hissillä ylös. Pitää joskus käydä ajan kanssa rappukäytävässä istuskelemassa. Kotiin päästyämme veimme vielä Miksun futisharkkoihin ja jäimme kentän laidalle katselemaan. Salsa sai pelata pallolla 3-vuotiaan Matiaksen kanssa ja osasi olla tosi nätisti pienen kanssa. Aika pian kuitenkin väsy yllätti ja nostin pennun maasta jaloistani syliin nukkumaan.

Illalla sitten alkoi näkyä pieniä merkkejä riiviöluonteesta. Johan sitä on odotettukin :) Tuntui siltä, ettei ehtinyt kuin 'ei'tä hokea, kun Salsa mm. yritti tutustua peikonlehteen (sitkeästi aidan läpi), siistiä matonhapsuja ja tyhjentää halkokoria. Taitaa se olla belgi kuitenkin... Nykyisin pentu muuten pääsee jo sohvallekin, jos muistaa ottaa vauhtia. Oli aika leuhkan oloinen kun takaa-ajoleikki Morriksen kanssa päättyi perjantaina sohvalle. Kyllä kelpasi katsella ikkunasta ulos sohvan selkänojan yli.

9 vkon ikäisenä Salsa painoi 4,7 kg.

Ei kommentteja: