tiistai 23. joulukuuta 2008

Joulu on jo ovella...

Enää yksi yö ja sitten koittaa meidän pennun ihka ensimmäinen joulu. Saa nähdä, mitä Salsa tuumaa joulutohinasta, kuusesta yms. Pukkia meille ei taaskaan sisälle asti tule. Ehkä olisikin pitänyt tilata pukki ihan Salsaa varten :) Lahjoin itseäni tilaamalla kameraan uuden 70-300 mm putken. Melkein pari vuotta kesti ennen kuin kyllästyin kittiputkeeni. Vielä en ole oikein päässyt uutuutta testaamaan, kun päivisin on niin pimeä ja aikakin on kulunut jouluvalmisteluissa.

Tänään teimme Salsan kanssa iltapäivälenkin kahdestaan, kun Morris oli jo ulkoillut Mikaelin kanssa. Jonkin matkaa Salsa selvästi odotti Morrista: pysähteli ja tuijotti tulosuutaamme. Ihan kivaa meillä oli kaksin ja omatkin hermot saivat lepoa, kun ei tarvinnut vahtia ja kieltää Salsan hyökkäyssuunntelmia Morriksen kimppuun. Kun pääsimme taas pihaan, tuuli lennätti mustaa jätesäkkiä tietä pitkin. Mikä tilaisuus! Ensin Salsa katsoi säkkiä karvat pörhöllään, mutta kun se pysähtyi, menimme yhdessä katsomaan mokomaa. Pentu tuli ihan reippaasti kun kutsuin sen lähemmäs eikä säkissä sitten enää mitään outoa ollutkaan.

Ilmoitin meidät Leinosen Janitan pentujatkokurssille. Kurssi on hiukan kalliimpi kuin Nooran kurssit, mutta uskon että saamme paremman vastineen rahoillemme.

Lopuksi vielä pari eilistä kuvaa kaunokaisestamme.



Ei kommentteja: