maanantai 8. joulukuuta 2008

Agilityä katsomassa

Kävimme lauantaina katsomassa agilitykisoja TSAUn hallissa. Vähän jänskätti ensin, kun koiria oli paljon, mutta reippaana Salsa silti seurasi menoa ympärillään. Välillä kävimme ulkona ja sitten taas palasimme radan laidalle. Koitimme vähän leikkiäkin, mutta ympäristö häiritsi selväsi leikkiin keskittymistä. Sen sijaan perusasennot sisällä ja ulkona menivät hienosti eikä kontaktikävelyssäkään ollut ongelmia häiriöistä huolimatta :)

Salsa on alkanut haukkumaan. Ehdin jo miettiä, että onpa hiljainen pentu, mutta nykyisin tuo komentaa Morrista haukkumalla. Muuten ei ääntä pennusta lähde.

Tilaamani kevythäkki saapui torstaina ja siihen tutustuessa Morrikselta meni hermot ihan täysin. En tiedä, menikö Salsa liian lähelle häkkiä vai vanhasta häkistä löytynyttä putkiluun palasta, mutta yht'äkkiä Morris oli kauhealla ärinällä Salsan kimpussa ja Salsa antoi samalla mitalla takaisin. Sitten kun tilanne oli ohi, pentu istui hetken hämillisen näköisenä hieman syrjässä. Minkäänlaista alistumista ei Salsan käytöksessä muutenkaan Morriksen suhteen ole koskaan ollut havaittavissa. Tiedä sitten, mitä asiasta pitäisi ajatella...

Salsa painoi 14 vk ikäisenä 7,8 kg.

Ei kommentteja: