perjantai 19. joulukuuta 2008

Pimeää ja tylsää

Aina vaan sataa ja on pimeä :( Aamuisinkaan ei ehdi enää tulla valoisaa ennen kuin metsälenkkimme on tehty. Onneksi sentään päivälenkki ehditään tehdä päivänvalossa, joka tosin on sekin aika hämärä kun taivas tuntuu olevan pysyvästi paksussa pilvessä. No, muutama päivä enää, niin päivä alkaa taas pidentyä.

Soittelin eilen Ninalle ja kyselin, mitä ruokaa Salsa seuraavaksi alkaa syömään. Penturuoka ei ihan vielä ole loppu, mutta säkin pohja pilkottaa jo, ja halusin käydä ajoissa ostamassa uuden säkin, ettei ruoka sitten lopu joulunpyhinä. Juttelimme samalla kaikenlaista pennuista. Nina käski kurkkaamaan Salsan suuhun ja huomasin, että alhaaltakin etummaiset hampaat ovat jo vaihtuneet ja sekä ylös että alas ovat ilmestyneet P1- ja P2-hampaat. Myös oikean alakulmahampaan viereinen etuhammas on jo pudonnut. Lupasin nyt ainakin alustavasti, että menemme tammikuun alussa Tuusulaan kouluttautumaan ja näyttäytymään. Jos vaikka saisimme velipojan Paimiosta mukaamme, niin olisi matkaseuraakin.

Minua jäi sen verran kaihertamaan pentukurssilta jääneet huonot fiilikset, että laitoin tänään s-postia Leinosen Janitalle ja kyselin, josko hänen tammikuussa alkavalle pentujatkokurssilleen mahtuisi mukaan. Morriksen kanssa kävimme aikoinaan Janitan erittäin pätevän tuntuisen pentukurssin.

Huomenna on taas mittauspäivä. Salsa tuntuu kasvaneen silmissä tällä viikolla, joten kiva nähdä, onko kasvu todellista vai kuviteltua.

Ei kommentteja: